注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

~~~

http://langren123456.blog.163.com/

 
 
 

日志

 
 

【转载】怀特岛的的夜空  

2014-07-24 06:12:32|  分类: 摄影 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
本文转载自wuwei1101《怀特岛的的夜空》
The Milky Way above Steephill Cove in Isle of Wight, England. Photographer Chad Powell used a Canon 6D DSLR camera to capture images of the spectacular constellation above the familiar beach scenes of England?s largest island
上面的银河系Steephill湾在怀特岛,英格兰。 摄影师乍得鲍威尔用佳能6 d单反相机捕获的图像的星座上面熟悉的海滩场景英格兰最大的岛屿
单反相机增强银河系的白色条肉眼可见到爆炸的五颜六色的灯。
鲍威尔,平面设计师从新泽西怀特岛,利用废弃的主题公园前景、港口和灯塔照亮天空。
“完美的条件把这些照片是在一个没有月亮的夜晚晴朗的天空,”他说
需要最小的光污染,不幸的是,对于英国很少有黑暗的天空的领域,特别是在英格兰。”
The 22-year-old, who shot the pictures over a year of stargazing on the island, often stayed up until dawn to catch the most dramatic sky-scapes. Pictured is the Milky Way behind Castle Haven, a small harbour in Nilton
22岁,他拍摄的照片在一岛上的心不在焉,经常熬夜直到黎明最引人注目的skyscapes。 如图是城堡还背后的银河系,Nilton小港口This stunning image shows the Orchard Bay steps in Isle of Wight, England.  Mr Powell, a graphic designer from Ventnor, Isle of Wight, used foregrounds of abandoned theme parks, harbours and lighthouses against the illuminated sky
这惊人的图像显示了果园湾在怀特岛的步骤。 鲍威尔,平面设计师从新泽西岛上使用前景被遗弃的主题公园、港口和灯塔照亮天空
A combination of 120 separate photographs over the space on an hour, captures the stars trail on June 24, 2014, in Isle of Wight, England (left)
The Milky Way is pictured above an abandoned roundabout from Blackgang Chine Amusement Park
结合每小时120单独的照片在空间被用来捕捉明星之路2014年6月24日(上)。 在下边,银河系上图从Blackgang中一个废弃的游乐园
A panoramic image shows the reflection of the Milky Way in the glass-like water of Flowers Brook. Minor adjustments were made to bring out the contrast and whites in the images
全景图像显示了银河系的反射玻璃水的花的小溪。 较小的调整是将对比和白人的这组图片
银河系被认为是120000光年,包含超过2000亿颗恒星。
这使得“中量级”最大的星系,星系IC 1101,包含超过100万亿颗恒星。
在一个晴朗的夜晚,当你仰望夜空最你可以看到从任何一个角度在地球上大约有2500颗恒星。
如超过三分之二的已知的星系,银河系的螺旋形。 在漩涡的中心,大量的能量,偶尔,创建生动的耀斑。
基于巨大的引力,需要解释的运动明星和能源驱逐,天文学家认为银河系的中心有一个超大质量黑洞。
天文学家们相信银河系并不总是惊人的禁止螺旋。 它形成电流大小和形状通过“吃”其他星系。
在一个图像上面可以看到银河系Steephill湾在难以置信的色调的粉红色,橙色,蓝色,绿色和紫色。
一个单独的照片捕捉明星之路2014年6月24日在怀特岛的使用相结合的120个独立的照片在空间上一个小时。
鲍威尔还捕获图像背后的月光明亮的圣凯瑟琳的演讲,14世纪的灯塔。 一个单独的图像显示了一个明亮的月亮在Steephill湾。
银河系的其他亮点包括银河核心被两个小木船,在全景图像显示了银河系的反射玻璃水的花的小溪。
鲍威尔的大部分是单身照片曝光拍摄于原始图像格式。
这比JPEG格式捕获更多的细节在Lightroom改变——一个编辑程序将图像中的对比度和白人。
鲍威尔还说:“今天的单反相机可以收集更多的光和比我们的眼睛捕捉更多的细节。
“银河系仍在黑暗的天空地区肉眼可见,只是出现在天空是一微弱的白光,这仍然是一个难以置信的看到。
之前我拿起相机我从未想过可以这样拍照没有前往低光新西兰或非洲等领域。
这是一种难以置信的感觉能够与人分享我的照片,可以看到,让他们更多的了解在低光污染地区在英国。”
银河系被认为是120000光年,包含超过2000亿颗恒星。
在一个晴朗的夜晚,当你仰望夜空,最从地球上的任何一个点可以看到大约2500颗恒星。  
怀特岛的的夜空 - wuwei1101 - 西花社
放大银河系的五颜六色的星座
The Milky Way outside photographer Chad Powell's doorstep on July 04, 2014, in Isle of Wight, England. The majority of Mr Powell?s photographs are single exposures taken in a Raw image format
银河系外的摄影师乍得鲍威尔的门户2014年7月4日,在怀特岛的新泽西。 鲍威尔的大部分是单身照片曝光拍摄于原始图像格式
The night stars are pictured above the coast on the Isle of Wight.  Taking these images in in a Raw image format captures more detail than a JPEG format
上图中的夜晚星星在怀特岛的海岸。 这些图片在原始图像格式比JPEG格式捕获更多的细节
The moon shines bright behind St Catherine's Oratory, a 14th century lighthouse. The pictures were touched up in Lightroom - an editing program - by bringing out the contrast and whites in the image
Super moon illuminates the white waves on the island
圣凯瑟琳的演讲背后的月亮照耀明亮,14世纪灯塔(上)。 在下边,一个超级月亮照亮了白色的波浪在岛上。 Lightroom的照片感动了——一个编辑程序将图像中的对比度和白人
The galactic core of the Milky Way occupied by two small wooden boats. Mr Powell said: 'Today?s DSLR cameras can gather much more light and capture a lot more detail than our eyes can'
银河系的星系核心被两只小木船。 鲍威尔说:“今天的单反相机可以收集更多的光和比我们的眼睛可以捕获更多的细节
A super moon behind the gates to heaven at Steephill Cove is pictured here. 'It?s an incredible feeling being able to share my photographs with people, and make them more aware of what can be seen in low light polluted areas here in Britain,' said Mr Powell
一个超级月亮背后的盖茨在Steephill湾图为天堂。 ”这是一个令人难以置信的感觉能够与人分享我的照片,并让他们更多的了解可以看到在低光污染地区在英国,”鲍威尔说
Mr Powell, a graphic designer from Ventnor, Isle of Wight (pictured), used foregrounds of abandoned theme parks, harbours and lighthouses against the illuminated sky
鲍威尔,平面设计师从新泽西怀特岛(如图),利用废弃的主题公园前景、港口和灯塔照亮天空

  评论这张
 
阅读(42)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017